Eilen olimme Posiolla match showssa Arin kans tuomaroimassa, tai Ari toimi minun kehäsihteerinä!! Päivä oli vilpoinen mutta tunnelma sitäkin rattoisampi!

Koiria oli mukava määrä kera ihmisten... n. 30 osallistujaa, joka Posioksi hyvä määrä kun ottaa huomioon, Seinäjoen näyttely yhtä aikaa, joka rajoitti hieman!

Tapahtuman jälkeen, kävimme kylästelemässä tuttava pariskunnan luona siitä Posion lähettyvillä.. Kiitos Helille kun otitte meidät kyläileen, harmi vain kun Kosti ei ollut kotona tuolloin! Tulemme kyllä kylästeleen toistekin!

Tulo matka kotiin olikin aika haastavaa, lunta tuli taivaan täydeltä! Pimeässä ajelu sakeassa lumipyryssä ei ole mitään mukavaa! Onneksi Ari ajoi kotimatkan! Pariin porotokkaan "törmäsimme" tien päällä.. siis ilman törmäystä, auto saatiin pysähtymään juuri ja juuri... Hui, kyllä oli jännää!!

Tänään sitten ajattelin vähän siivoilla mutta keli on niin märkä ja sateinen että mattojen hakkaus siirtyy tod.näk. huomis aamuun...

Laitampa muutaman kuvan mätsäreistä...

Kuvat: Sinikka Soudunsaari

BIS1 pentujen pun, hollanninpaimenkoira, BIS2 aikuisten sin sekarotuinen, BIS3 veteraanien paras, beagle, BIS4 aikuisten pun paras!

lapsi ja koira kilpailun parhaat!