sain kunnon apua tähän hampaaseen. Kolme päivää kärsin yhtä soittoa niin kovista kivuista että ei niitä voi sanoinkaan kuvailla.. Eilen mulla oli se hammaslääkäri ja aamulla soittivat että se mun hammaslekuri on sairastunut että pääsisinkö kello 13 keskustan hammashoitolaan. Noh, töissä kärvistelin aamu kuudesta kello 11 asti, kunnes oli lähdettävä, kipu oli niin kovaa ettei työnteosta tullut mitään! Yhden aikaan menin sit siihen lekurille ja se kuvattiin.. Sanoi että juuren täyttö näyttää hyvältä ja määrätään sulle 800 buranaa ja banacodia ja jos ens viikolla on vielä kipeä niin tulla sitten takaisin!

Eihän sitä kipua kestänyt kukaan ja eilisen illan veet valui silmistä ja söin lääkkeitä mutta kumpikaan ei vienyt särkyä pois! Noh, isä soitti sit tutulleen ja pääsin tänään sen vastaanotolle! JA SUUR KIITOS ISÄLLE JA TÄLLE HAMMASLÄÄKÄRILLE!

En ole koskaan niin ihanalla lääkäri sedällä käynyt kuin tämä oli... Hammas kuvattiin ja sovittiin että poistetaan koko hammas! Niin se puudutettiin ja otettiin pois niin nätisti... Ens kuun alussa menen samalle lääkärille hoidattaan muitakin hampaita, ettei vaan tarvi enää juurihoidon kans olla tekemisissä...

Joten nyt pääsin kovista kivuista pois ja jospa ens yön saan nukuttua rauhassa!