sen verran että meille on syntynyt viime sunnuntaina beagle tyttönen Kesäkuun ensimmäisellä viikolla olisi tarkoitus lähteä käymään etelässä katsastaan nää Pimun mies ehdokkaat ja samalla kyläillä Fannin & Ladyn kasvattajan luona Mäntsälässä! Tulo matkalle meinaamme käydä katsomassa sitten näitä pieniä luppakorvaisia suloisuuksia..

Ikäviä sen verran että edelleen oon kuumeessa, kauheassa räkätaudissa jne.. aivastuttaa koko ajan iiiihan mielettömästi eikä tää oo enää yhtään kivaa!!

V-loppuna olis Pimulla Ruotsin näytelmät, neito on todellakin karvaton, ainakin selkä ja kyljet.. Nooh, mutta onneksi Ystäväni on luvannut mennä käyttämään neitoa kehässä.. koska itselläni on lauantaina töitä, olin anonut sitten väärän päivän vapaaksi Ruotsin sivujen takia.. ähh.. nooh, jos oon edelleen kuumeessa niin siltikin jään kotiin! Ensi viikon v-loppuna olis sit Oulaisissa ryhmänäyttelyt jonne on ilmoitettu Lady-neitonen... sinne siis silloin..kuhan tässä paranis! Niin ja silloin mulla alkaa KESÄLOMA !!!

Nyt ei auta kuin mennä jälleen kerran sohvalle lepäämään... Huomenna soitto lääkärille että katsoo poskiontelot ja kuuntelis keuhkot.. muuten tuun jo hulluksi!!