...oli v-loppuna Kajaanissa! Lähdimme Janin ja Ladyn kans ajelemaan kohti Vuokattia perjantai päivänä.. Matka sujui hienosti, lähdimme tuolla isommalla autolla niin Ladykin sai matkustella meidän kanssa samoissa tiloissa.. Keli oli hyvä (yleensä Kajaanin aikaan ei ole ollut) Hotelli oli huippuluokkaa! Ladyäki varten hotellilla odotti pussi jossa oli herkkuja! Se oli kyllä plussaa, näin koiraihmisten silmissä Itsehän oli jälleen taas kipeänä... flunssa alkoi vaivaamaan jo alku viikosta ja yhä jatkuu.. rään tuloa ei siis voi estää!!

Näyttelyistä sen verran että tuomari tykkäsi kovasti Ladystä, ainut miinus joka vaikutti sijoitukseen, oli liiallinen vauhti! Lady kun on aina ollut tunnettu liikkuja, liikkuu pitkällä kauniilla askeleella mutta vauhti korostuu pienessä kehässä ja sitä on ns. vaikea hallita silloin.. hallita helppo mutta vauhdin määrää en saa pois... Liekkö tämä huono vai hyvä asia..

Muistan reilu vuos takaperin kun oli Kuopion kolmen päivän näyttelyt ja hellettä piisasi +42 astetta.. niin Ladyn juoksua ei häirinnyt edes helteet vaikka kuuma oli kuin kauhistus! Haapaniemihän tykkäsi tuolloin Ladystä ja kehui liikkeitä!

Kajaanin tuloshan meillä oli AVO ERI1 SA PN3, eli hienosti siihen nähden, että vain kolme narttua sai SA:n ja met tulimma kolmansiksi

Nyt tässä sitten pähkäilen, viimeinen näyttely mahdollisuus lähteä sitä viimistä sertiä metsästään, olisi maaliskuun lopussa Kemijärvellä. Sinne siis menemme, JOS Ladyä ei ole astutettu helmikuun loppuun mennessä. Itsehän toivoisin juoksujen alkavan VASTA maaliskuun tienoilla, mutta katsotaan kuin käy! Ruottin puolen reissua siis pukkaa, komea Venäjän tuonti uros Bentley meitä odottaa Tänne Suomeen olisi näillä tienoin syntymässä Bentleyn jälkeläisiä.. ilolla/mielenkiinnolla seuraan Mimmin tapahtumia ja pidän peukkuja pystyssä sinne!!

Tähän loppuun kuva neidistä, pesun jälkeen...ennen näytelmiä..Lady hieman väsyneen näköinen, mutta kuvasta näkee kuinka tytölle on turkkia kertynyt..

Minä ja Lady näyttely tulomatkalla kotiin

13 päivä Lady täytti 3 vuotta !! Onnee rakas nalleni !!