elikkäs, eilen kävin neiti Ladyn kanssa mätsäreissä taas jälleen reenailemassa. Neidillä kun on tapana uusissa paikoissa tai sanotaanko kotipihalta muualla ollessa ensiin haukkua ja möykätä ja ilmoittaa kaikille et hei, mä oon täällä, huomaattehan mut?! Nooh, se taas alkuun sen tunnin teki tätä..välillä malttoi olla hiljaakin..

Se EI ole kelleen vihainen, ei välitä juuri toisista koirista silloin ku se pääsee niitä haisteleen. Ihmisille kauheen hyväntahtoinen ja luoksepäästävä mutta silti hieman epävarma, sikis käyttäytyy juurikin noin.. (sanotaan et mörköikä on tällä hetkellä) Mutta itse en puutu sen käytökseen, koska en näe siinä mitään joka olis avuksi/hyväksi. Välillä toki kutsun nimellä, Lady ja silloin se kääntyy kuin salama minuun päin ja odottaa kenties namia taskustani! Silloin unohtaa hetkeksi oman haukkumisen... 

Koiria oli VALTAVA määrä, ilmoittautumiset venyi melkein 1,5 tunnin pituisiksi, jonka jälkeen vasta kehät alkoivat. Se mikä tässä oli hieman p:stä, pennun ja veteraanit olivat VIIMEISINÄ! Ja just mun mielestä pitäis olla ennen aikuisia koiria...juuri tämän odottelun takia, pentu ehtii monesti väsyä ja kyllästyy nopeasti. Meidän vuorokin oli vasta puol yhdeksän illalla ja silloin oli niin pimeää että eihän tota koiraa voinut nähdäkään kun juoksimme. Hienosti neiti esiintyi ja juoksi, siinä se on kyllä täys 10 !! Yhtä helppo esitettävä kuin meidän Pimu (ainakin tässä vaiheessa) Yhtä hienosti se liikkuukin kuin Pimu..

Noh, neljä pentua sijoittui 28 pennusta! Ja mein Lady sijoittui viidenneksi.. eli hienosti meni jälleen! Selkeesti näki et tää tuomari tykkäs sakemanneista ku joka luokassa saku pärjäs jokaisella kun on oma makunsa!

Noh, siitä ei sen enempää! Tänään olenki sit ollut vapaalla, hieman siivoilin aamupäivällä, värjäsin hiukset ja aloin pesemään ikkunat! Ulkopuolelta on kaikki käyty ja sisäpuolelta takkahuoneen ikkuna jäi vaan pesemättä..kun innostuin sit haravoimaan noita lehtiä vähemmäksi, nyt piha on valtavia kasoja täynnä ja odottavat kuskaamista pellon perälle... PAITSI, onko lehtiläjät enää huomenna kasassa? Nimittäin meidän Wellu kisu tykkää juosta kasoja päin ja sukeltaa niiden sisään.. sitä se harrasti koko illan tuossa, joten epäilen...kasat ovat pian siellä sun täällä!

Sitten vielä sellaisiin uutisiin, Pimun sisko Piinu oli aamulla alkanut synnyttämään. Soitin Sirpalle ja yksi poitsu oli tullut silloin maailmaan, illemmalla tilanne oli sit 2+2, mutta tämän hetkistä tilannetta en tiedä et mikä on sit loppu summa, tuo vai syntyikö vielä lisää

Jos jollain lansulapsoselle on sydämessä paikka auki, ottakee Sirpaan posille yhteyttä! Pitää se vissiin itekin Pimun siskon lapsia käydä katsomassa kunhan hieman kasvavat ja lähtevät liikkeelle..

Huonoa tänne kuuluu se että auto joutuu käymään "lääkärissä" startti alkaa olla niin pas*a että ei meinaa enää käynistyä.. tänään illalla saimme huoltoasemalla pukkaamalla käyntiin. Minä istuin ratissa ja Ari työnsi, joten heikolta näyttää.. Rahanreikiä lisää siis tiedossa.. Siksi ei auta ku töissä väliin käydä huomennakin tiedossa 9 tunnin päivä...