Huh huh sanon minä, mutta nyt se takana päin!! Kolme yötä on jo tullut uudessa kodissa vietettyä... ja tytöt ovat jo suht hyvin kotiuteneet... Osaavat olla takapihalla nätisti ja omassa tarhassa... Ainut et jonkin verran täytyy oudoille äänille haukahtaa välillä..mutta onneksi piha on suojainen että sinne ei näe kovin hyvin..

Joudun työpäivän ajan pitämään neitoja sisällä ja se tuntuu olevan niille nyt hieman haasteellinen kun äippä lähtee.. varsinki Pimulle ja Ladylle, Fanni ei taida välittää laisinkaan, se on niin luottavainen ja reipas!

Eilen kun tulin töistä kotiin, koirienhuoneen portti oli kallellaan ja tytöt olivat vastassa eteisessä.. sohvalla ja sängyllä oli selvästi käyty katteleen et näkis ikkunoista paremmin mutta muuten mitään ei ollut tehty! Eiköhän se siis tästä pikku hiljaa..   Koti tuntuu kodille ja olen onnellinen!!

Eilen illalla sitten töiden jälkeen nappasin kotoa neidot auton kyytiin ja lähdettiin makkaranpaisto retkelle, saivat 2,5 tuntia juoksennella metsässä...väsyneitä olivat kun kotiuduttiin mutta aamulla olis löytyny Ladystä ja Pimusta niin paljon virtaa että harmitti jättää ne kotiin ja lähteä töihin...

Mut eiköhän tässä kaikki aikanaa..