juoksut.. Tai tänään huomasin tippoja lattialla, joten eilen tai toissapäivänä todennäköisesti alkaneet! Eikä niitä olisi VIELÄ pitänyt tulla! Neidillähän oli nuorena tyttönä 4kk välein mutta sitten iän myötä tasoittui 5-6kk väliin! Nyt tuli viime juoksusta 4,5 kk! Joten hieman liika aikasten! Sekoittikos jotenki nyt Pimun kiertoa Fannin ja Ladyn juoksut kun niistä ei kovin kauaa ole.. Tai on siitä kk ainakin mut silti! Nooh, seurailen sit seuraavia..

Ladystäkin sen verran, että katson käydäänkö lääkärissä vielä! Hilseily hieman rauhoittunut eikä niin kauheana kutise.. Liekkö uudella ruualla ollut merkitys vai ilmat VAI ihan mikä vain. Seurailen siis hetken... Ladyhän on syönyt samaa ruokaa kuin muut, eli 1 st choicea, adult large breeds merkkistä! Kirsi kasvattajan kans sit mietiittiin asiaa ja kun Kirsi syöttää koirilleen tällä hetkellä Frank's merkkistä sapuskaa niin sain säkin messarin aikana matkaan kokeiltavaksi Frank's Pro gold, lammas & riisi pitoista joka on ns. allergia ruokaa. Tuntuu sopivan, vaikkei siitä ole kyllä kauheen kauaa kun on syöty. Tarkkailemme siis. Frank'sillä on erittäin PALJON valinnanvaraa.. ja hinta-laatu suhde on kohillaan!

Voi olla että siirrän Pimunkin tuohon merkkiin, jos päädyn sitä jatkossakin syöttää. Niillä on niin paljon erilaisia, joten kyllä sieltä sopiva varmasti löytyy. Pimun vatsakin on melko teräs, toisin kuin Fannin. Fanni saa syödä vielä ainakin tuota 1 st choicea, kun erittäin hyvin on sopinut!

Lunta on tullut melkoisesti, joten ihanaa! Vaikka lunta saakin tältä pihalta pukata meilkoiset määrät, ennen kuin kunnon lumi tamppaantuu meidän pihalle, niin päästään lumilingolla tekeen lumityöt jatkossa.. Kesällä tuli sora laitettua, joten pitää odottaa siihen asti, kunnes ei kiven kiveä enää tunnu niin ei mene linko rikki!