Mukavia päivä takana... Koirien kans ollaan paljon ulkoiltu ja jokaisesta neidosta sen huomaakin.. Ruuan määrää saa alkaa nostamaan kun näyttää et kiloja on jonkin verran päässyt putoamaan   Metsälenkit ovat nykyisin meidän vakio maastoja ja näyttää tytöt tykkäävän.

Tänään huomasin imuroidessa pari tahraa lattialla, eli joku on aloittanut juoksut, täytyy illalla tutkia neitojen peräpäitä kun otan ne sisälle. Veikkaan että se on Pimu mutta yhtä hyvin Ladykin on voinut aloitella. Pesin nimittäin pari päivää sitten Ladyn ja näytti turkki putoavan..harmi, kun se alkoi niin mukavasti jo kasvamaan! Mutta ONNEKSI karva on kasvavaa/uusiutuvaa sorttia..heh.. jospa Pimukin ehtisi kasvattaa messareihin hyvän karvan!

Sitten asiasta viidenteen, varasin toukokuulle Jääkiekon MM otteluihin meille liput, nyt on jotain mukavaa odotettavaa keväällekin Tyyriithän ne oli mutta tiedän että ikimuistoinen reissu on luvassa kultsin kans!

Pakkas aamujakin on jo ollut useampia, tänä aamuna kuuden aikaan töihin lähtiessä mittari näytti -5 astetta, mukavaa, saisi rapakelit jo loppuakin... Mutta nyt tähän loppuun valokuvia...

Nämä kuvat otettu jokunen päivä sitten...

Lady-tyttö pesun jälkeen

Sitten nukkuvaiset mörrimöykyt

Tältä päivältä