kennelyskää.. Koska Lady voi jo normaalisti. Pientä niiskuttelua jokunen päivä ja tänään ei enää niiskuttelua ole kuulunut. Eli hienoa, JOS se meni muutaman päivän levolla ohi. Olisko sitten paleltunut automatkalla, kun koirien tilat olivat pakkasen puolella reippaasti tullessa Mätsälästä kohti kotia. Tuuletukset pohotti täysillä, muttei lämpö kovin päässyt koirien tilaan tai ei ainakaan tarpeeksi!

Onneksi auton vaihto on edessä kesän tienoilla... Silloin katsotaan "kunnon" paku, joka lämpenee, samoiten kesällä viilenee ja sitä rataa!

Pesin eilen Ladyn, koska neidillä on hieman hilse ongelmaa! Turkki rasvoittuu ja kiiltää mutta hilsettä on melko lailla ja koira kutiaa. Ensi viikolla siis lääkärille. HilsepunkkiaKO? Vai mitä? Selvyyttä haluaisin, koska ei ole normaalia laisinkaan! Vai voiko syy olla ihan niin kuin joillakin ihmisillä, hiukset rasvoittuu ja päänahka silti kutiaa ja hilseilee?? Eiköhän tähän jonkin sortin selvyys saada!

Juuri sain sitten Fannin pestyä ja föönattua, huomenna sitten pientä siistimistä ennen kuin lähden töihin!

Eilen vietimme joulua, niin kuin sitä jouluaattona ruukataan! Aamupäivästä menimme Arin vanhemmille ja sieltä illaksi minun vanhempieni luo. Ruoka oli maittavaa koko päivän! Illalla nautimme kotona saunasta ja sulattelimme ruokia vatsassa! Tämä päivä onkin mennyt tv:n parissa ja sohvalla vähän väliä torkkuessa!

Ihanaa, että nämä pari päivää sai edes levätä. Josko huomenna jaksais töissä taas ahertaa... Sunnuntaina sitten levätään jälleen, että ensi viikon jaksaa töitä pakertaa...

Toivotaan muuten että pakkaset pysyttelisivät hieman alhaisempana, nimittäin koko päivän ollut -26 astetta..

           --------------------------------------------------------------------

Alkaa pian uusi vuosi ja ehkä uudet kujeet

Toivottavasti ensi vuoden alussa uusi tulokas saisi alkunsa..